Norgesmesterskap G15
haldenatletklubb

Skedsmo bryteklubb arrangerte Norgesmesterskap P/G15 og Landsmesterskap P/G12 i Tærudhallen lørdag 5 mars

Til sammen var det veid inn 182 utøvere fra 33 klubber fordelt på 96 deltagere i norgesmesterskapet og 86 i landsmesterskapet. Det er den beste deltagelsen på mange år.  Det ble totalt gjennomført totalt 275 kamper

Halden atletklubb deltok kun med en utøver denne gang, Christoffer i G15 38kg. En vekt med totalt 10 brytere


Christoffer startet veldig sikkert med 12-0 seier mot bodø i første kamp.


I kamp nr to ventet hardere motstand fra rygge bk.

Christoffer var den som førte kampen, men motstanderens taktikk var å gå å blokere. Noe han lykkes med og fikk to ganger 2 poeng for å komme bak på Christoffer da hans forsøk ble for statiske. Den andre gangen vred Christoffer seg og kom i overleget og fikk in en rulle.  Det sto 4-2 da det gjensto 20 sek og Christoffer måtte ta sjanser, men det endte opp med litt klabb og babb og 2 til motstanderen. Knepent poengtap 6-2.


I tredje og fjerde kamp var han igjen meget offensiv og vant komfertabelt 12-0 mot Atlas og 8-2 og fall mot Lørenskog.


I bronse finalen møtte han kolboten og dette ble en jevnere kamp en forventet. Christoffer tok tidlig 4-0 ledelse på en mare, men etter det ble det mye frem og tilbake uten noen poeng. I andre omgang fikk kolboten inn en 2poenger på å komme bak og stillingen var 4-2.  Da det sto igjen ca 15 sek holdt Christoffer avstand og rygget, han var klar over at han ville vinne med uavgjort 4-4 siden han hadde et 4 poengs kast. Derfor tok han risikoen på å få advarsel og 2 poeng imot, noe han også fikk.

Bronsen ble med det sikret med minst mulig margin 4-4.


Alle Resultater


Vi gratulerer med nok en mesterskapsmedalje til Christoffer

våre Sponsorer